01 / 01
PRISTINA CITY CENTER

Rreth PCC

Rreth

PLANIFIKIM

179,940.35 m2

SIGURI

PARKIM

ADMINISTRATA

BIZNESE &
APARTAMENTE

“Pristina City Center”

është një qendër biznesi, e cila rreket të ketë jo vetëm arkitekturën më moderne, por edhe projekte të dedikuara me staf dhe partnerë të konsoliduar. Bashkëpunimet tona janë një vlerë e shtuar për të arritur synimet e përbashkëta duke bashkuar sektorin publik dhe atë privat në një rrjet të vetëm komunikues.

12

Years of successful work
in the market

KOMUNIKIM I VAZHDUESHËM

Kontakt
+7 (212) 654-33-35
Thank you!. Your message is successfully sent...
We're sorry, but something went wrong

Çdo projekt është i monitoruar në çdo hap duke u kthyer kështu në një urë komunikimi mes partnerëve.

+383 49 940 236

info@pristinacitycenter.com

Rr. Robert Doll – Nr.5,

Prishtinë 10000, Kosovë