01 / 01

BORDI PCC

“Pristina City Center” është një kompani
investuese, lidere në fushën e ndërtimit dhe projektimit me qendër
në kryeqytetin e Kosovës, Prishtinë.

Bordi Drejtues

ISUF HAXHIU

CEO

ODETA NAÇE

ADI BROVINA

Departamenti Teknikë

Kleanth Mineu

Menaxher Projekti

Departamenti Ligjor

Vlora Huruglica

Zyrtare Ligjore

Departamenti i Financave

Haki Latifaj

Drejtor i financave

Departamenti i IT & Marketing

Kushtrim Sadriu

Kreu i IT & Marketing

Departamenti i Sigurisë

Naim Ahmeti

Menaxheri i Sigurisë

Çdo projekt është i monitoruar në çdo hap duke u kthyer kështu në një urë komunikimi mes partnerëve.